Værelser på Dansebjerg

På 1. sal er der i alt 6 soveværelser med ialt 12 sengepladser og 3 opredninger

På 2. sal er der desuden et stort rum med egen indgang, hvor der er 4 sengepladser og mulighed for to opredninger.

Stuerne

Der er ialt 3 stuer på Dansebjerg.

Pejsestuen indholder udover pejsen, en sofa, TV med DVD afspiller, en hyggekrog  og plads til at smide sig ved pejsen! I den lange stue er der plads afslapning og til at nyde udsigten.

Udestuen er husets udsigtspunkt, hvor gæsterne ofte tilbringe mange sommeraftener.

Den lange stue, som gennem de sidste 20 år har været spisestue er i dag opholdsstue med sofa og plads til afslapning. Her kan du læse en bog eller spille et spil.

Vi har i det hele taget tilstræbt at indrette huset så hjemligt som muligt, så I vil føle jer godt tilpas her – ligegyldigt hvad i skal lave eller ikke lave.

Køkken

Den gamle spisestue er tidligere blevet brugt som kontrolrum da huset fungerede som indspilningsstudie. I 2017 under ombygning af Dansebjerg, kom den gamle spisestue igen tilbage til det oprindelige rum og har plads til 22 gæster. Spisestuen ligger i forlængelse af køkkenet. Ved leje af Dansebjerg, er det muligt, at leje dette skønne køkken. Så der sku ikke være undskyldninger for at øens gode råvarer ikke kan blive omsat til en gourmetmiddag (efterlad gerne opskrifter) og brug løs af de gode kogebøger.

Køkkenet indholder komfur, ovn, kaffemaskine, køleskab og opvaskemaskine.

Udsigten

På en klar dag rækker den til Storebæltsbroen og på en frostklar vinterdag også til Lillebæltsbroen, men i det hele taget står udsigten på Dansebjerg som noget helt særligt, og vel nok den væsentligste grund til at vi faldt forstedet.

Dansetten

Dansetten har engang stået i Tivoli i København. Nu står den på Dansebjerg som en nyrenoveret sal på 160 km2, et skofrit hus med tekøkken, gardarobe og toilet.